Training en/of supervisie

Vanuit een praktijkervaring van meer dan 15 jaar, heb ik de voorbije jaren een expertise opgebouwd rond een aantal thema’s. Ik hou er zelf van om continue te blijven groeien en mezelf bij te scholen. Als therapeut ben je, naar mijn mening nooit volleerd.

In mijn werk rond conflictscheidingen, durf ik inmiddels wel zeggen dat ik ook iets te bieden heb aan collega’s in verschillende sectoren.

Ik ontwikkelde verschillende trainingen voor psychologen, psychotherapeuten en hulpverleners. Wil jij je de methodiek van PSO (parallel solo ouderschap) ook eigen maken en mee deel uitmaken van een netwerk ervaren en gespecialiseerde therapeuten? Wil jij een training rond hoe je kinderen kan ondersteunen en houvast bieden, wanneer ouders vast zitten in een complexe scheiding? Wil je graag een training op maat? Neem dan zeker contact met me op.

Woon je in Nederland of zie je een uitstap naar Nederland wel zitten om je bij te scholen? Op zeer frequente momenten worden diverse trainingen georganiseerd rond dit thema door IPSO+, hèt instituut voor Parallel Solo Ouderschap, dat ik mee oprichtte. Klik hier voor meer informatie, aanbod, data en prijzen!