Training en/of supervisie

Vanuit een praktijkervaring van meer dan 15 jaar, heb ik rond de thema's ouderschap na scheiding, stress en rouw bij levend verlies een expertise opgebouwd Ik hou ervan om mezelf te blijven bijscholen, zodat ik op de hoogte blijf van de meest recente ontwikkelingen in mijn vakgebied. Als therapeut ben je, naar mijn mening nooit volleerd.

Vanuit deze ervaring ontwikkelde ik verschillende trainingen voor psychologen, psychotherapeuten en hulpverleners.

Wil jij je de methodiek van PSO (parallel solo ouderschap) ook eigen maken en mee deel uitmaken van een netwerk ervaren en gespecialiseerde therapeuten? Wil jij een training rond hoe je kinderen kan ondersteunen en houvast bieden, wanneer ouders vast zitten in een complexe scheiding? Wil je graag een training op maat? Neem dan zeker contact met me op.

Woon je in Nederland of zie je een uitstap naar Nederland wel zitten om je bij te scholen? Op zeer frequente momenten worden diverse trainingen georganiseerd rond dit thema door IPSO+, hèt instituut voor Parallel Solo Ouderschap, dat ik mee oprichtte. Klik hier voor meer informatie, aanbod, data en prijzen!