Tarief en werkwijze

Minstens tot de zomervakantie 2024 neem ik geen nieuwe aanmeldingen aan.

Voor een begeleiding in kader van ouderschap na scheiding,

verwijs ik graag naar TEAM JOONAS, bij VISTA MDC

Prijs

Hoeveel?

  • Intakegesprek (75 minuten) €90
  • Sessie (50 minuten) : €65.
  • Sessie (90 minuten) indien aangewezen: €90
  • Online oudercursus: €49
  • Deelname aan een overlegvergadering met een collega of een verwijzer op jouw vraag of op mijn vraag: €65 per uur + verplaatsingskosten
  • Verslaggeving ( enkel indien therapeutisch aangewezen is, rekening houdend met beroepsgeheim): €45 per uur

​De hulpvraag is momenteel veel groter dan het aanbod. Mijn agenda is vaak goed gevuld. Het is erg vervelend wanneer afspraken onaangekondigd niet nagekomen worden. Indien u niet aanwezig kan zijn op een geplande afspraak en niet tijdig (meer dan 24 uur op voorhand) de afspraak heeft geannuleerd, zal ik je deze consultatie alsnog aanrekenen. Ik zal je bovendien pas een volgende afspraak geven, nadat deze gemiste afspraak is betaald per overschrijving. Uiteraard kunnen uitzonderlijke situaties besproken worden.

Hoe en wanneer betalen?

Betaling gebeurt aan het einde van elk gesprek.

Dat kan:

  • ofwel cash,
  • ofwel via de Bancontact/Payconiq app op je smartphone (via het scannen van een QR-code).

Er is geen Bancontact-apparaat aanwezig en ik werk enkel zeer uitzonderlijk met overschrijvingen achteraf.

Terugbetaling

De meeste mutualiteiten voorzien een gedeeltelijke terugbetaling. Het bedrag, het aantal sessies en de voorwaarden voor de terugbetaling verschillen per mutualiteit. Je kan je informeren bij jouw mutualiteit of het benodigde formulier downloaden op hun website.

Ik ben gedeeltelijk verbonden aan het project ELP, voor volwassenen in regio Halle Vilvoorde. Indien het financiële luik van de begeleiding voor u een hindernis vormt, kan u hiervoor in aanmerking komen. U kan dan voor een beperkt aantal sessies gebruik maken van deze tegemoetkoming. U betaalt dan geen eigen bijdrage voor de intake en een verlaagd tarief per sessie.