Boek "De helft van mij"

Auteur: Vanessa Maes

Uitgeverij: Borgerhoff en Lamberights

Papieren boek

Boek met softcover. 342 pagina's.

Prijs: 25 euro (exclusief verzendingskosten).

Een (hoogconflict)scheiding is vaak dermate overweldigend dat je jezelf als ouder niet meer herkent. Wat betekent dit concreet voor jou en je kind? Hoe vind je het zelfvertrouwen terug dat je broodnodig hebt om je kind op een warme en consequente manier op te voeden? En wat als de andere ouder tegenwerkt?
Dit boek is geschreven voor elke gescheiden ouder die op zoek is naar steun, erkenning en handvaten om zich opnieuw sterker te voelen én de beste versie van zichzelf te zijn voor het kind. Ook wanneer de strijd met de andere ouder nog hevig woedt of wanneer er veel verschillen en spanningen zijn tussen beide ouders.
De helft van mij is gebaseerd op de visie van het zogenaamde Parallel Solo Ouderschap, een methodiek die werd ontwikkeld voor ouders in een complexe of conflictueuze scheiding. Maar de inhoud is zo herkenbaar dat de handvaten en oefeningen kunnen worden gebruikt door elke gescheiden ouder die zich soms onzeker voelt in zijn ouderschap.
Het boek biedt psycho-educatie voor ouders, maar ook voor de mensen rondom hen, die hen willen steunen en helpen bij datgene dat voor elke ouder het belangrijkste is: er zijn voor de kinderen.

  • Sterker als ouder :
    • Concrete tips, erkenning en handvaten die je sterker zullen maken in jouw ouderschap
  • Handig advies:
    • Focust niet op het samen ouder blijven na een scheiding, noch op het beter communiceren met elkaar als ouders, maar op wat jij zelf kan doen, ook als de ander niet mee wil
  • Jarenlange praktijkervaring:
    • Op basis van kennis en ervaring, gebaseerd op twintig jaar praktijkervaring van de auteur
€ 25,00Inc VAT.€ 23,50Exc VAT.